Diensten

Mister-Ed levert capaciteit met kwaliteit in de vorm van Interim Inkoop – en Verander Management aan industriële bedrijven.
Hij is als ZZP’er gespecialiseerd in het structureel verbeteren van de samenwerking tussen en binnen bedrijven.
Dit door een mix van Leiderschap, technisch & economisch inzicht, BVP, NLP, Six Sigma, LOA en GBV toe te passen.

Diensten

Helpt om efficiënter te werken en kosten te besparen

Interim Inkoop

Ombudsman Aanbesteding

Spend Proces Analyse

Contract Management

Lean Six Sigma

Onze klanten

Deze klanten gingen u voor en profiteren van strategisch inkoopmanagement en hebben investeringen terugverdient.

Hulp nodig om uw inkoopproces te verbeteren?

Van het onder de loep nemen van samenwerkingen met leveranciers tot inkoopcontracten: Mister Ed kijkt hoe het wél kan en helpt om een sterk en efficiënt inkoopproces neer te zetten om zo kosten te besparen en stress op de werkvloer te verminderen.

Klanten vertellen

“Ed heeft ons projectmatig in Delfzijl geholpen om ons inkoopproces in kaart te brengen. Een efficiënte samenwerking met onze leveranciers door het hele land stond hierbij centraal. We zijn met verschillende partijen om tafel gegaan, wat zorgde voor het optimaliseren van contracten met nieuwe en bestaande leveranciers. Het eindresultaat? Kortere lijnen, minder stress op de werkvloer, meer overzicht, goede relaties met leveranciers én kostenbesparing”.

Paul Nijs

Inkoper, Eneco Bio Golden Raand Delfzijl

“In de tijd dat ik voor OceanOptics werkte, was Ed een klant van me. Deze samenwerking was erg inspirerend.. Hij daagde mij en de organisatie uit om verder te denken dan ‘het onmogelijke’. Gezamenlijk hebben we de relatie tot een hoger niveau kunnen tillen. Dit heeft geleid tot grote successen en inkomsten voor beide partijen. Ed van der Werk staat zeker in mijn top-3 van beste samenwerkingen in mijn 10 jaar ervaring.”

Romero Kicken

Account Manager, Ocean Optics