Diensten

Ed van der Werk doet wat werkt in Inkoop,  Aanbesteden en Contract Management.
Dit bij industriële- en vrije sectorbedrijven en overheden.
Zijn als ZZP’er ontwikkelde specialisatie zet hij in voor het verbeteren van de samenwerking tussen en binnen bedrijven.
Ed’s missie is om bij te dragen aan een optimaal functioneren van de BV Nederland. 
Aanpakken van Inkoopvraagstukken begint vaak met het maken van een Spend Analyse. Daarna volgt het structureren van het  contractmanagement. Ed pakt dit aan vanuit de principes van Lean Six Sigma.                                                      

Diensten

Hulp om door efficiënter te werken kosten te besparen

Interim Inkoop

Aanbesteden

Contract Management

Lean / Six Sigma

Tevreden klanten

Deze klanten gingen u voor.

Ook u kunt uw investeringen met Mister Ed méér dan terugverdienen.

Hulp nodig bij uitvoering en/of verbetering van uw inkoop?

In de praktijk aanpakken van offertetrajecten, samenwerkingen met leveranciers, inkoopcontracten en alles wat er in de praktijk écht toe doet. Mister Ed helpt te doen wat werkt: een werkend inkoopproces neerzetten.

Klanten vertellen

“Ed heeft ons projectmatig in Delfzijl geholpen om ons inkoopproces in kaart te brengen. Een efficiënte samenwerking met onze leveranciers door het hele land stond hierbij centraal. We zijn met verschillende partijen om tafel gegaan, wat zorgde voor het optimaliseren van contracten met nieuwe en bestaande leveranciers. Het eindresultaat? Kortere lijnen, minder stress op de werkvloer, meer overzicht, goede relaties met leveranciers én kostenbesparing”.

Paul Nijs

Inkoper, Eneco Bio Golden Raand Delfzijl

“In de tijd dat ik voor OceanOptics werkte, was Ed een klant van me. Deze samenwerking was erg inspirerend.. Hij daagde mij en de organisatie uit om verder te denken dan ‘het onmogelijke’. Gezamenlijk hebben we de relatie tot een hoger niveau kunnen tillen. Dit heeft geleid tot grote successen en inkomsten voor beide partijen. Ed van der Werk staat zeker in mijn top-3 van beste samenwerkingen in mijn 10 jaar ervaring.”

Romero Kicken

Account Manager, Ocean Optics