OMA = OmbudsMan Aanbesteding

Mister-Ed is één van de initiatiefnemers en bestuurslid van de Stichting OmbudsMan Aanbesteding (OMA). Dit is een onafhankelijke stichting met één doel: beter aanbesteden. OMA werkt met een team van juridische-, aanbestedings- en branchespecialisten en biedt snel en zorgvuldig niet-bindend advies, om een gelijkwaardige dialoog te stimuleren tussen inschrijvers en inkopers.

Wat is de OmbudsMan Aanbesteding?

Bij OMA voorzien we u snel en laagdrempelig van onafhankelijke adviezen over aanbestedingen van overheidsopdrachten. Daarnaast zijn we continu bezig met het uitbouwen van een community van experts, zodat we u zo goed mogelijk kunnen voorzien van adviezen.

Hoe werkt de OmbudsMan Aanbesteding?

Bij OMA wordt u voorzien van niet-bindend advies voor al uw vragen op het gebied van verschillende soorten aanbestedingen van de overheid. Wanneer uw klacht of vraag is ingestuurd, behandelen drie onafhankelijke experts de vraag of klacht. Vervolgens ontvangt u binnen 72 uur advies van ons. Is er sprake van spoed? Dan is het altijd mogelijk om in overleg met ons, eerder advies te ontvangen. Uiteraard kunt u tijdens dit proces rekenen op onze geheimhouding.

Herken je dat ’t soms nodig is om zaken anders te gaan aanpakken?
Geldt bij jullie ook dat de werkvloer gemiddeld weinig zin heeft in verandering?
En als iets al anders moet, dat mensen daar dan invloed op willen uitoefenen?

Een klacht of vraag sturen naar OmbudsMan Aanbesteding

Gebruik maken van de OmbudsMan Aanbesteding kan via het aanmeldingsformulier. De kosten hiervan bedragen 250 euro excl. btw. Vervolgens wordt de vraag doorgeleid naar het expertteam. Dit team bestaat uit specialisten op gebied van inhoud, inkoop en juridische zaken. Het team stelt een advies op waar u vervolgens mee uit de voeten kunt. Heeft u behoefte aan meer informatie over aanbestedingen van overheidsopdrachten? Neem dan gerust contact met ons op.

Het bestuur van Ombudsman Aanbesteding

In het bestuur van OMA werkt Mister-Ed samen met deze aanbestedingsprofessionals:

Menno Karres

Suzanne Brackmann

Noëlle van Rens

René Meertens

Octavia Siertsema

Bart van der Roest

Mariëlle van der Keur

Wouter van Tienhoven.

Daarnaast is Ydo van Dijk de voorzitter van de raad van toezicht en is Jan Telgen één van onze ambassadeurs.

Onderdeel worden van ons team van experts?

Bent u inhoudsdeskundige, jurist, inkoper of verkoper? Bij de Ombudsman Aanbesteding zijn we altijd op zoek naar betrokken, loyale en betrouwbare teamleden. Heeft u interesse? Meld u dan aan voor onze community via het aanmeldformulier.