Interim Inkoop- en Supply Chain Management

Bent u er klaar voor om de efficiëntie en effectiviteit van uw inkoopmanagement en inkoopprocessen te verbeteren?
Dan bent u bij Mister Ed aan het juiste adres!

Interim Inkoop-en Supply Chain Management

Mister-Ed staat klaar om het maximale uit uw inkoopprocessen te halen. Of het nu gaat om het bepalen en communiceren van doelstellingen of het creëren van draagvlak, Mister-Ed ontzorgt u! Dit gebeurt door het combineren van uw inhoudelijke kennis met de kennis van Mister-Ed over de juiste procesinrichting, evaluaties en uitkomsten.

LEAN Six Sigma project management

Bij Mister-Ed wordt er gewerkt met LEAN Six Sigma project management. De LEAN Six Sigma methode houdt in dat er gewerkt wordt zonder verspilling. Door het toepassen van LEAN Six Sigma binnen uw organisatie, worden inkoop- en werkprocessen verbeterd. Bij deze verbeteringen worden alleen werkzaamheden in het proces meegenomen die werkelijk waarde toevoegen. Dit betekent dat de huidige capaciteiten van uw bedrijf op een effectieve en efficiënte manier worden ingezet.
Bent u benieuwd hoe LEAN wordt toegepast binnen uw bedrijf? Dat kunt u lezen op onze LEAN Six Sigma pagina.

Investeringen terugverdienen met efficiënt inkoopmanagement

Minder betalen en méér effect sorteren? Dit klinkt misschien als een illusie, maar bij Mister-Ed wordt die illusie werkelijkheid. Dit wordt gedaan door het inzetten van LEAN voor uw Inkoop- en Supply Chain Management. De kosten worden bijvoorbeeld verlaagd door de juiste afstemming tussen vraag en aanbod, zonder in te leveren op goed functioneren. Op deze manier worden er geen kosten gemaakt voor zaken die geen waarde toevoegen. Hetgeen u hierop bespaart, compenseert vervolgens investeringen.

Ervaren Interim Inkoop- en Supply Chain Manager

Met inzet van Mister Ed als inkoop- en Supply Chain Manager, worden uw kosten naar beneden gebracht door de efficiëntie te verhogen. Hoe zou u het anders willen doen? De meer dan 20 jaar ervaring in Supply Chain Management van Mister Ed maakt hem een serieuze gesprekspartner, die klaar staat om met u en uw leveranciers te sparren over efficiëntieverbetering. Dit alles met hoge kwaliteit, snelheid en een professionele inzet.

Bij Mister-Ed geloven we in het maximale resultaat tegen minimale kosten.
Mister-Ed gaat als inkoopspecialist uitdagingen aan en laat de supply chain zo efficiënter werken.

Wat maakt Mister-Ed uniek als Inkoop Manager?

Bij Mister-Ed werk ik zij aan zij met de leveranciers. Op deze manier wordt een sterk onderzoek uitgevoerd om de huidige situatie goed in kaart te brengen. Hierdoor kunt u rekenen op advies dat goed is afgestemd op uw bedrijf. Daarnaast wordt LEAN op hoog niveau toegepast. Hierdoor wordt het duidelijk wat ik samen met u kan doen om het maximale effect uit uw investeringen te halen. Kunt u niet wachten om de waarde en efficiëntie van processen te verhogen en daarmee investeringen terug te verdienen? Neem dan contact met me op.

Meer weten?

Interesse in rendementsverbetering en wat AddContract daarin kan betekenen? Neem dan contact met mij op!