Over Mister-Ed, specialist in Inkoop, Aanbesteden en Contract Management

Onder de bedrijfsnaam Mister-Ed werkt Ed van der Werk al ruim 20 jaar als interim-manager in Inkoop. Aanbesteden en Contract Management

Over Mister-Ed

Mister Ed is een karakter uit de jaren ’60. Hij werd internationaal bekend via een T.V.-serie, waarin een sprekend paard je liet lachen en je tot nadenken stemde. Wie de oude beelden er nog eens bij pakt, kan zien dat hij adviseerde over aandelen, pensioenen en relaties. Hij deed dit zeer discreet; hij praatte alleen met Wilbur (zijn baasje).

Hoe ik op het idee ben gekomen om mijn bedrijf Mister Ed te noemen? -Eerlijk gezegd deden mijn klanten dat! Want, vanaf het moment dat ik ging werken werd het fameuze deuntje gefloten of geneuried wanneer mensen mij zagen. En kort gezegd heb ik daar best moeite mee gehad. Dit tot het moment dat ik besloot van een nadeel een voordeel te maken. 

Klanten huren mij in om dingen voor elkaar te krijgen. Het moet altijd beter dan dat het was. Dus er moeten dingen geleerd worden. En niets leert makkelijker dan plezier. Dus besloot ik de lach van opdrachtgevers, collega’s en leveranciers te activeren en op een leuke manier samen te werken aan procesverbeteringen.

Van 2005 tot in 2011 organiseerde ik met inzet van Friese paarden teambuilding-sessies  en leiderschapstrainingen. In die tijd heb ik wel geleerd de naam Mister Ed te omarmen. En ook de domeinnaam te claimen. 

 

Win / Win / Win resultaten creëren

Mijn doelgroep

Ervaring heeft geleerd dat de inzet van mijn kwaliteiten het best tot zijn recht komt bij productiebedrijven met meer dan 100 medewerkers, internationaal opererende organisaties en (semi) overheid.

Net als techneuten ben ik getraind in het denken in processen. Om die reden passen bedrijven en processen met technische componenten goed in mijn portfolio. Voor het jaar 2024 heb ik een grote opdracht gecontracteerd bij RWS-Grote Projecten en Onderhoud.

Er is wel nog ruimte voor resultaat verplichtend  No Cure No Pay- werk met inzet van de AddContract formule.

Portfolio

Deze klanten gingen u voor en profiteren van strategisch inkoopmanagement en hebben investeringen terugverdiend.

Hulp nodig in Inkoop, Aanbesteden of ContractManagement?

Van het gestructureerd in kaart brengen van behoeften aan goederen en diensten tot het meten van de geleverde prestaties: dit is waar ik help om zakelijke samenwerking beter meetbaar en meetbaar beter te maken.

Kun je hier hulp bij gebruiken? Neem dan contact met me op.

Klanten vertellen

“Ed heeft ons projectmatig in Delfzijl geholpen om ons inkoopproces in kaart te brengen. Een efficiënte samenwerking met onze leveranciers door het hele land stond hierbij centraal. We zijn met verschillende partijen om tafel gegaan, wat zorgde voor het optimaliseren van contracten met nieuwe en bestaande leveranciers. Het eindresultaat? Kortere lijnen, minder stress op de werkvloer, meer overzicht, goede relaties met leveranciers én kostenbesparing”.

Paul Nijs

Inkoper, Eneco Bio Golden Raand Delfzijl

“In de tijd dat ik voor OceanOptics werkte, was Ed een klant van me. Deze samenwerking was erg inspirerend.. Hij daagde mij en de organisatie uit om verder te denken dan ‘het onmogelijke’. Gezamenlijk hebben we de relatie tot een hoger niveau kunnen tillen. Dit heeft geleid tot grote successen en inkomsten voor beide partijen. Ed van der Werk staat zeker in mijn top-3 van beste samenwerkingen in mijn 10 jaar ervaring.”

Romero Kicken

Account Manager, Ocean Optics