Over inkoopspecialist Mister-Ed

Mister-Ed helpt de Supply Chain in Nederland met het efficiënt inrichten van hun complexe inkoopprocessen door bewezen methodes, jarenlange ervaring en een uiterst gedreven karakter. Hierbij ligt de focus voornamelijk op Interim Inkoop- en Verander Management van industriële bedrijven.

Over inkoopspecialist Mister-Ed

De specialisatie van Mister-Ed zit ‘m in het structureel verbeteren van de samenwerking tussen en binnen bedrijven door een sterke mix van:

Leiderschap

Technisch & economisch inzicht

De Prestatie-inkoop methode

De Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) methode

Black belt in Six Sigma

LOA

GBV

Wij creëren win-win-win situaties

De aanpak van inkoopspecialist Mister-Ed

Binnen Mister-Ed kunt u rekenen op een unieke aanpak. Deze aanpak is volledig gericht op de hoogste waardecreatie voor uw bedrijf. Een goede balans tussen efficiëntie en effectiviteit staat dan ook hoog in het vaandel. Hierbij staat úw belang voorop. In het gehele proces werken we zij aan zij met leveranciers, zodat processen van dichtbij onderzocht worden. Hierdoor krijgt Mister-Ed een goed beeld van de huidige situatie waarvan u profiteert bij het implementeren van de nieuwe processen.

De doelgroep

Bij Mister-Ed wordt er voornamelijk gewerkt met productiebedrijven met internationale leveranciers en/of klanten. Verder wordt er gewerkt met organisaties die in Nederland gevestigd zijn en die minimaal 100 medewerkers hebben. Nieuwsgierig naar bedrijven die u voor zijn gegaan? Bekijk dan de portfolio pagina.

Portfolio

Deze klanten gingen u voor en profiteren van strategisch inkoopmanagement en hebben investeringen terugverdiend.

Hulp nodig om uw inkoopproces te verbeteren?

Van het gestructureerd analyseren van leverancierscontacten tot onder de loep nemen van inkoopcontracten: Mister Ed helpt concreet verbeteren. Samen een sterk en efficiënt inkoopproces neerzetten om zo kosten te besparen en stress op de werkvloer te verminderen. Voor minder kom ik mijn bed niet uit.

Klanten vertellen

“Ed heeft ons projectmatig in Delfzijl geholpen om ons inkoopproces in kaart te brengen. Een efficiënte samenwerking met onze leveranciers door het hele land stond hierbij centraal. We zijn met verschillende partijen om tafel gegaan, wat zorgde voor het optimaliseren van contracten met nieuwe en bestaande leveranciers. Het eindresultaat? Kortere lijnen, minder stress op de werkvloer, meer overzicht, goede relaties met leveranciers én kostenbesparing”.

Paul Nijs

Inkoper, Eneco Bio Golden Raand Delfzijl

“In de tijd dat ik voor OceanOptics werkte, was Ed een klant van me. Deze samenwerking was erg inspirerend.. Hij daagde mij en de organisatie uit om verder te denken dan ‘het onmogelijke’. Gezamenlijk hebben we de relatie tot een hoger niveau kunnen tillen. Dit heeft geleid tot grote successen en inkomsten voor beide partijen. Ed van der Werk staat zeker in mijn top-3 van beste samenwerkingen in mijn 10 jaar ervaring.”

Romero Kicken

Account Manager, Ocean Optics