Portfolio van inkoopspecialist Mister-Ed

Mister-Ed heeft jarenlange ervaring op gebied van verander-, inkoop- en supply chain management binnen de industriële sector. Dit is dan ook één van de krachten van Mister-Ed. Om u een beeld te geven van eerdere samenwerkingen omtrent strategisch inkoopmanagement, geven we het woord aan enkele klanten van Mister-Ed.

Eneco Bio Golden Raand Delfzijl

Eneco Bio Golden Raand en Mister-Ed hebben veel overeenkomsten als het gaat om duurzaamheid. Bij beide bedrijven staat dit namelijk hoog in het vaandel. Eneco Bio Golden Raand zet houtsnippers van afvalhout om in groene stroom én stoom. Daarnaast is het bedrijf sinds 2014 de grootste bio-energiecentrale in Nederland.

De aanpak bij Eneco Bio Golden Raand Delfzijl

Doordat Eneco met veel lokale partijen werkt, was het lastig voor de klant om overzicht te bewaren. Alle partijen zijn daarom in kaart gebracht om de financiële voordelen per partij te bepalen. De samenwerking heeft uiteindelijk geleid tot een efficiënter inkoopmanagementproces door bijvoorbeeld contracten tussen de locaties in Delfzijl en Utrecht te combineren. Hierdoor zijn de lijnen korter geworden en is er synergie tussen locaties gecreëerd.

“Ed heeft ons projectmatig in Delfzijl geholpen om ons inkoopproces in kaart te brengen. Een efficiënte samenwerking met onze leveranciers door het hele land stond hierbij centraal. We zijn met verschillende partijen om tafel gegaan, wat zorgde voor het optimaliseren van contracten met nieuwe en bestaande leveranciers. Het eindresultaat? Kortere lijnen, minder stress op de werkvloer, meer overzicht, goede relaties met leveranciers én kostenbesparing”.

Paul Nijs

Inkoper, Eneco Bio Golden Raand Delfzijl

“De samenwerking met Ed was goed. Hij is een rustig persoon die zich op de achtergrond kan zetten en weet wat hij doet. Als je in een situatie zit met veel stress omdat je dingen binnen een bepaalde tijd moet doen, dan is Ed erg geschikt om rust te creëren en problemen in kaart te brengen.”

Gertie Huitink

Operations manager, Eneco Bio Golden Raand Delfzijl

“Ed is een sympathiek mens waar het prettig mee samenwerken is. Ed heeft kennis van zaken van inkoop gerelateerde aangelegenheden en heeft mij geholpen een aantal inkoop-hindernissen op te pakken en tot een goed einde te brengen. Ed is helder, duidelijk, recht door zee en gaat respectvol met iedereen om.”

Rob Lustig

Technicus , Eneco

Mister-Ed was zelf ooit een klant van Ocean Optics, wat een leverancier van apparatuur voor zaken zoals software, spectrale systemen, camera’s en lichtbronnen is. Hierbij kroop Mister-Ed in de huid van een klant om één op één contact met een leverancier te ervaren. Het doel van deze relatie was het creëren van een soepele en vlekkeloze samenwerking.

OceanOptics

“In de tijd dat ik voor OceanOptics werkte, was Ed een klant van me. Deze samenwerking was erg inspirerend.. Hij daagde mij en de organisatie uit om verder te denken dan ‘het onmogelijke’. Gezamenlijk hebben we de relatie tot een hoger niveau kunnen tillen. Dit heeft geleid tot grote successen en inkomsten voor beide partijen. Ed van der Werk staat zeker in mijn top-3 van beste samenwerkingen in mijn 10 jaar ervaring.”

Romero Kicken

Account Manager, Ocean Optics

“Zoek je iemand die geen doorsnee is, enorm breed denkend, een teamplayer en gericht op écht resultaat? Contact dan Ed:) “

Leonie Millenaar

Senior PO, Alliander

Meer weten?

Interesse in rendementsverbetering en wat AddContract daarin kan betekenen? Neem dan contact met mij op!