Opleidingen van Mister-Ed

Kennis komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het gaat er om wat je met die kennis doet, maar een degelijk fundament van opleiding en training maakt het verschil.

Een leven lang leren 

Uit onderstaande lijst mag blijken dat ik een sterke affiniteit heb met zowel “technische  procesinrichting” als ook in ontwikkeling van  menselijk potentieel. – Mensen meenemen naar wat zij avontuurlijk vinden op het pad van samen & individueel continu verbeteren vind ik leuk. Daarbij schijnt mijn onbreekbare optimisme / doorzettingsvermogen en humor op te vallen.

2023  LEAN GreenBelt

2020  Inkoop in strategisch perspectief (NIC)

2013  Core Energetics; coaching. (NICE)

2011  Best Value Procurement / Prestatie Inkoop.

2009 Persoonlijk Leiderschap (Klemmer, Oslo).

2006  Seminars “Science of deliberate Co-Creation” (Alaska, Abraham Hicks).

2005  Wet- en regelgeving aanbesteding (Inhouse+ PIANOo).

2002  Opleiding Coaching, Project- & verandermanagement. (= Master NLP)

2001  NEVI 1 en 2 (Inkoop / CM / SCM) Scriptie integratie SCM & 6 Sigma.

2000  Six Sigma BlackBelt; gestructureerde procesanalyse en –verbetering, DMAIC(T) projectmanagement.

1993  HEAO International Business Studies; Internationale variant HEAO-CE.

1992: Ryerson University, Toronto (uitwisselingsprogramma, ½ jaar). Scriptie SCM met A+ gehonoreerd.

1993: Stage in Bangladesh en Spanje.

1990  Propedeuse HEAO aan Avond-HEAO van Noordelijke Hogeschool  (058).

1986  Middelbare Detailhandel School.

Aanbevelingen / Referenties

Hierbij een aantal tevreden klanten aan het woord. Referenties kunt u aanvragen. 

“Ed heeft ons projectmatig in Delfzijl geholpen om ons inkoopproces in kaart te brengen. Een efficiënte samenwerking met onze leveranciers door het hele land stond hierbij centraal. We zijn met verschillende partijen om tafel gegaan, wat zorgde voor het optimaliseren van contracten met nieuwe en bestaande leveranciers. Het eindresultaat? Kortere lijnen, minder stress op de werkvloer, meer overzicht, goede relaties met leveranciers én kostenbesparing”.

Paul Nijs

Inkoper, Eneco Bio Golden Raand Delfzijl

“De samenwerking met Ed was goed. Hij is een rustig persoon die zich op de achtergrond kan zetten en weet wat hij doet. Als je in een situatie zit met veel stress omdat je dingen binnen een bepaalde tijd moet doen, dan is Ed erg geschikt om rust te creëren en problemen in kaart te brengen.”

Gertie Huitink

Operations manager, Eneco Bio Golden Raand Delfzijl

“Ed is een sympathiek mens waar het prettig mee samenwerken is. Ed heeft kennis van zaken van inkoop gerelateerde aangelegenheden en heeft mij geholpen een aantal inkoop-hindernissen op te pakken en tot een goed einde te brengen. Ed is helder, duidelijk, recht door zee en gaat respectvol met iedereen om.”

Rob Lustig

Technicus , Eneco

Mister-Ed was zelf ooit een klant van Ocean Optics, wat een leverancier van apparatuur voor zaken zoals software, spectrale systemen, camera’s en lichtbronnen is. Hierbij kroop Mister-Ed in de huid van een klant om één op één contact met een leverancier te ervaren. Het doel van deze relatie was het creëren van een soepele en vlekkeloze samenwerking.

OceanOptics

“In de tijd dat ik voor OceanOptics werkte, was Ed een klant van me. Deze samenwerking was erg inspirerend.. Hij daagde mij en de organisatie uit om verder te denken dan ‘het onmogelijke’. Gezamenlijk hebben we de relatie tot een hoger niveau kunnen tillen. Dit heeft geleid tot grote successen en inkomsten voor beide partijen. Ed van der Werk staat zeker in mijn top-3 van beste samenwerkingen in mijn 10 jaar ervaring.”

Romero Kicken

Account Manager, Ocean Optics

“Zoek je iemand die geen doorsnee is, enorm breed denkend, een teamplayer en gericht op écht resultaat? Contact dan Ed:) “

Leonie Millenaar

Senior PO, Alliander

Meer weten?

Interesse in rendementsverbetering en wat AddContract daarin kan betekenen? Neem dan contact met mij op!