AddContract

Geef je besparingen aandacht, zodat ze kunnen groeien

Met de beproefde formule van AddContract kan Mister-Ed u helpen om uw contracten te benchmarken 

Investeer in besparen

Om u nog beter te kunnen helpen om uw contracten te optimaliseren en ervoor te zorgen dat uw contractvoorwaarden, inkooptarieven en inzicht daarin altijd zijn wat het beste is voor u en uw bedrijf, biedt Ed van der Werk u de mogelijkheid om dit te inventariseren met AddContract.

Op basis van ‘no cure, no pay’ wordt met behulp van de contractmanagement service en de bijbehorende softwaretool gekeken waar het efficiënter kan én wordt u automatisch geïnformeerd over de stand van zaken.
En ‘no cure no pay’ betekent: geen besparingen, geen kosten. Gemiddeld besparen wij echter tussen de 20 en 30% per opdrachtgever!

Uiteraard garanderen we daarbij behoud van service en kwaliteit van dienstverlening.
Door onze ervaring in en kennis van de specifieke dossiers kunnen wij in de meeste gevallen flinke besparingen realiseren. Deze dragen per direct bij aan uw netto winst.

De meerwaarde van de software van AddContract

Nooit meer een einddatum van een contract over het hoofd zien.
De door AddContract ontwikkelde softwaretool houdt voor u uw indirecte-kosten-contracten bij. Daarmee wordt bekeken of uw contracten voor u nog optimaal zijn. Is dat niet zo? Dan doen we ons best om besparingen voor u te realiseren.
Uw contracten zijn online door u in te zien. Zo heeft u altijd de beschikbaarheid en controle.

Meer weten?

Interesse in rendementsverbetering en wat AddContract daarin kan betekenen? Neem dan contact met mij op!