Contract Management    

Ga met uw zakelijke relaties om, zoals u wilt dat zij met u omgaan.

Laat Mister-Ed u helpen CONTRACTMANAGEMENT te implementeren en met SLA management te optimaliseren

Contracteren is een vak

Op dit moment zet Ed van der Werk een flink deel van zijn energie in, voor het uitrollen van een nieuwe manier van samenwerken met aannemers. Het betreft hier ondernemers die zich via een aanbestedingsprocedure hebben gekwalificeerd voor een erkenningsregeling. Zijn missie is om zowel aanbestedende dienst Enexis, als ook de aannemers te helpen met “opschuiven in de keten.”

Goed contractmanagement maakt de verwachtingen en afspraken tussen de leverancier en de afnemer helder en meetbaar. Ed helpt u graag om hierin stappen vooruit te maken. Zijn specialisatie (als Six Sigma Black Belt) is het meetbaar maken van  contract-afspraken; pro-actief of curatief. SLA’s (Service Level Agreements) horen daar bij.

Voor veel bedrijven is het een delicaat proces om na lange (en soms moeizame) onderhandelingen er voor te zorgen, dat de relatie met de leverancier goed blijft. En de leverancier aanspreken op zijn verantwoordelijkheden, zonder onnodige concessies te doen. Contractmanagement, inclusief de juridische aspecten van een contract, managen is een vak apart: Ed’s vak.
Waar nodig helpt Ed u, contracten zodanig aan te passen, dat de afspraken weer passen bij uw behoefte en de capaciteiten van uw leverancier. Dit doen we door toepassing van een mix van, door ervaring opgebouwde, vaardigheden in SLA management (met toepassing van LEAN- Six Sigma), onderhandelingstechnieken en wetmatigheden uit zakelijke communicatie.

Automatiseren van contractbeheer met 2Agree contractmanagement software

Mister-Ed helpt u graag bij het automatiseren van uw contractbeheer. We gebruiken daarbij de structuur en software van 2Agree. Door het organiseren en het automatiseren doeltreffend aan te pakken kan dit effectief en efficient geïmplementeerd worden.
2Agree contractbeheer is een webbased online software applicatie, waarmee organisaties eenvoudig, efficiënt en professioneel alle voorkomende overeenkomsten kunnen beheren. Denk aan leverancierscontracten, personeelsovereenkomsten, abonnementen, licenties, verzekeringen etc.

Bekijk hier de presentatie van 2Agree contractmanagement software:

Meer weten?

Interesse in rendementsverbetering en wat AddContract daarin kan betekenen? Neem dan contact met mij op!